top of page

Er tid en udfordring hos jer?

Tidspres er et problem i de fleste moderne virksomheder, store som små. 73% af danske virksomheder oplever tidspres i en grad så det er ’et væsentligt arbejdsmiljøproblem’, mere end hver tredje 27-38-årige på arbejdsmarkedet er stresset næsten konstant, og mangel på tid er den vigtigste grund til at virksomheder ikke kommer i gang med vigtige udviklinger såsom bæredygtig omstilling.

Det er dyrt at være tidspresset. Det koster at have stresssygemeldte medarbejdere, det koster at rekruttere nye, og hvis travlheden også fører til at man undgår krævende, men vigtige, omstillingsprocesser, kan det også koste fremtidige innovationsgevinster.

Det er også træls at være tidspresset. De forbedringspotentialer, som lederne ser, er svære at få tid til. De forandringer, medarbejderne måske drømmer om, kræver ændringer i struktur og processer, som der ikke er overskud til. De nye praksisser og vaner, som klimakrisen kalder på, bliver for uoverskuelige.

Det kan alt sammen føre til at meningen og formålet med virksomheden – det man vil i verden – svækkes. Så hvordan får man tid til det vigtige? Ikke kun for salget i morgen eller i indeværende år, men for virksomhedens virke i verden? Hvordan skaber virksomheden tid og rum til at være meningsfuld, både for medarbejdere, ledere, eksterne interessenter og samfundet?

Clock Gears

«Vi likte meget godt å jobbe sammen med Christina. Hun var både kunnskapsrik, hyggelig og energisk i måten hun ledet oss gjennom en ledersamling med søkelys på bærekraft, og hvordan vi allokerer vår tid (eller ikke!) til dette viktige arbeidet i en omskiftende og ustabil verden.

 

I tillegg så likte vi den litt annerledes måten å ha gruppeoppgaver på som utfordret oss og kastet ett litt annerledes lys over de muligheter og utfordringer vi står ovenfor. Etter samlingen fikk vi også en meget nyttig og god oppsummering som gjør at vi lettere kan fortsette med arbeidet. Vi anbefaler veldig gjerne Christina til andre.»

1588944951093.jpg

Rolf G. Skaar, COO Flakk Gruppen

Illustrated Map

Hvordan kan I bruge mig til
at skabe forandring?

Jeg hjælper jer med at få overblik over jeres specifikke udfordringer og potentialer i hvordan I bruger tiden i jeres organisation. Jeg tilbyder workshops, inspirationsoplæg og analyser.

Omdrejningspunktet er hvordan I skaber mening og værdi med jeres tid, og hvordan I kan vælge at bruge tiden på måder, der ser længere og går dybere end hvad klokketidens effektivisering kan tilbyde. Vi ser på de  tidsstrukturer, der bremser for innovation og bæredygtighed, og dykker ned i en række cases med organisationer, der håndterer tiden anderledes og derigennem skaber særlig værdi i samspil med medarbejdere, kunder og leverandører. Vi kigger ud i fremtiden og går i dybden med hvordan I kan navigere og handle i en i stigende grad ustabil verden, hvor klimakrisen rumler og hvor vi ikke længere kan løse problemerne ved at gøre ting hurtigere. Hvor der er brug for tid til at tænke sammen og mod til at handle langsigtet, nu.

bottom of page